Strumpa med tår

(null)

Nu har de nya kompressionstrumporna kommit med kompression för varje tå.
Hade förväntat mig att den skulle vara sydd som den i rosa på bild från Medi men fick den svarta på bild med halvtaskiga och felsydda sömmar från Jobst. Det får mig nästan att fundera på om de serverar alkohol på jobbet?
(null)

Strumpan längst ner i bild är min gamla strumpa från samma företag och då kan man tydligt se vilket otroligt dåligt jobb de gjort med den nya strumpan på den andra bilden.
Att de ens bemödat sig att skicka ut ett sådant dåligt exemplar, sömmarna skaver och sitter fel, de stryper varje tå och det som händer är att tårna kan svälla ytterligare eller att min känsliga hy får problem med de tydliga sömmarna och med tyg som är dragit så till och med små hål uppstått. 
De kan heller inte utgått från mina mått på tår då de bara sytt dit fyra tygbitar som är avklippta. Sämsta jag sett. Det är så dåligt så jag faktiskt skrattar istället för att bli besviken.
Jag kommer kontakta lymfterapeuten så får hon hjälpa mig att få till detta rätt för om det funkar så kommer de strumporna bli betydelsefulla för mig.

Kommentera här: