Follow on Bloglovin

Mer detaljer

 
Idag fick jag upp lite detaljer i Ebbas rum - det superfina fotot från www.japanphoto.se
De har verkligen fin kvalite på sina affischer. (119:-)
Ramen är från Ikea 149:- och texten från www.paxlux.se
Resten är grejer som vi hade förut.
 
 
Lillebror Marcus följde med mig när jag skulle hämta hem barnen från skolan.
Mogge jobbade över och jag ville röra på mig och till och från skolan är 2 km så det kändes lagomt att börja med när jag fortfarande inte känner mig på topp.
Tyvärr så gick det inte som jag tänkt och min kropp är inte redo än för promenerandet. Vänster fot svullnade upp och började hetta, värken stegrade sig och kroppen övergick till ett slags utmattningstillstånd och efter middagen blev jag tvungen att lägga mig ner.
Mår uselt och jag hatar det.
Barnen hjälptes åt att underlätta för mig och jag fick min vila och lite ipren gjorde nytta. Ikväll ligger jag i soffan och glor på Biggest Loser och rycks med och inspireras och underhålls :-)
 

Fina fina lillebror - vad jag älskar dig!!!!
 
 
Follow on Bloglovin

Firat en liten släkting

Nu har vi övergått till sommartid och bara ordet är värmande. Någonting annat som ligger mig varmt om hjärtat är familjen - idag firade vi brorsan och Maries minsta raring Minna.
5 år.
Allvarlig ställde hon upp på bild, rak i ryggen och stolt som få. Det här har hon sett fram emot - sin egna dag.
 

Här är ett foto på mig och min 20 år yngre syster. Vi tycker både hon och jag om att fota och lägga upp på instagram så hon ställer alltid upp med att le framför kameran ihop med mig men jag hann aldrig fota på de andra släktingarna som var på plats :-(.
Måste se till att laga min systemkamera så att man kan komma igång igen på riktigt med att föreviga livet på bild - världens roligaste hobby.
 
Medans jag tyckte det blåste kallt ute idag så blev Mogge sugen på att dra igång grillen och jag slapp därmed sno ihop middag till 7 pers.
Tack min fina <3
Follow on Bloglovin

De tinar fram



Fortfarande mars månad men vi har för ovanlighetens skull ingen snö på backen. Och inte bara borttappade saker som plastgafflar och tuschpennor tinar fram utan också människor.
Hade under lördagen folk från morgon till kväll som kikade in hos oss. Kvinnan som hämtade sista valpen, syrran som lämnade sin son här eftersom vi skulle vara barnvakt, min mor och hennes man som var nyfikna på sin kommande kattunge, min cyklande systerdotter som samlade in gamla batterier till ett skolprojekt - jatack. Det kom kaffedrickande glada grannar och kompisar till barnen, ja en sjuhelsickes till ruljangs i huset. Men jag trivs med det - det är därför vi valt att bo i en liten byhåla och inte i storstan ;-).

Har plockat bort valphagen inomhus - halleluja - men eftermiddagen tillbringade vi utomhus. Att kratta tillhör bland det roligaste jag vet av allt trädgårdsarbete men jag har svårt att sluta i tid.....trots handskar så svullnade mina händer och armar upp senare under kvällen med en hemsk värk på det. Kändes också jobbigt att någonting som gjorde mig glad av att få göra straffade sig. Man vill ju inte sitta med en kaffekopp på altan och bara glo när man är utomhus heller. Tyvärr innebär det VILA idag men det fixar jag då vi har kalas att vara på istället :-)