Follow on Bloglovin

Dagen


Det var inte mycket action i det här huset mellan 08-16.
Jag kom av mig alldeles idag och det var helt ok.
Fick kaffesällskap på eftermiddagen av grannen S och lyssnade till hans härliga sätt att beskriva livet och dess plus och minus.
 
Gjorde en sväng med Ebba till gymnastiken och sedan hem igen för att fortsätta göra ingenting.
Den här dagen minns ingen om 100 år direkt.
 
 
 
 
Follow on Bloglovin

Hem ljuva hem


Dagen idag - en helt vanlig tisdag - var alldeles underbar och det av ingen särskild anledning. 
Det är bara så himla skönt att tvätta, diska, städa och laga mat igen. Påminn mig om det här inlägget om några veckor :-).
Jag älskar mitt hem, tycker om att vistas där. De senaste åren har jag mer eller mindre tvingats vara där under långa perioder då jag varit sjuk och varit utan skor och det har inte alltid känts så roligt men när man varit hemifrån 3 veckor så känner man plötsligt stor tacksamhet för just detta hus.

Jag har lindat tår, fötter och ben i dag och behållt ödem mjukt trots att jag stått på benen mer än lovligt. Det känns ordentligt efter några timmar så då blir man påmind om att varva ner. Känns tryggt att ha byxmanchetten nära till hands då men jag har fortfarande värken - jävla skit - men annars mår jag bra tycker jag!!!
Valpisar fick tugga lite idag och alla visade stort intresse även om några var snabbare fram till faten än andra. De är fantastiskt fina allesammans och är roliga att bara sitta och titta på nu när de börjat tulta omkring, leka runt och skäller på det allra valpigaste vis.
 
Follow on Bloglovin

Mat är gott

Startade morgonen med en färgglad frukost ihop med yngsta sonen. Han hade ont i huvudet igårkväll och imorse så han fick tillbringa dagen hemma med mig. Sedan om det var huvudvärk eller bara mammatid han behövde, låter jag vara osagt. Vi var ganska trötta både han och jag så vi har slöat ihop, spelat memory, läst och förberett middag. Härligt med hjälp i köket, vi är nog rätt matglada alla i den här familjen men nu är vi alla ense om att det ska bli den nyttigare varianten. 
Jag åt tomatsoppa till lunch och till middag gjorde jag pytt i panna på rester men lite morötter fick smyga ner där också och trots att det var just dom som låg kvar på tallriken när familjen ätit upp så åt de snällt upp dem för att slippa höra min predikan om hur viktigt det är att få sig dem, haha. 

Min yngsta bror har idag - efter 8 månader hos oss - flyttat hem till vår mor istället som har ett betydligt större hus än oss och bättre förutsättningar. 
Så nu är vi "bara" sex stycken här hemma igen :-)