Follow on Bloglovin

Startar upp på nyttNy vecka och för första gången på 4 månader vågade jag mig iväg på gym igen. Kände mig grym, stark och oövervinnerlig men det brukar hålla ett par veckor innan sjukdomen tar ner mig igen. Sommaren är alltid pest och pina för min sjukdom även om jag personligen gillar värmen. Men det tog längre tid i år att återhämta mig efter sommaren och det skrämmer mig lite. Kommer det bli värre och värre för varje år? Jag blir ju inte yngre direkt. 

Även om träningspasset gick galant så knockade det mig ordentligt efteråt och jag blev sängliggandes i 2 timmar. Mådde bra sen. 
Skynda långsamt. Svårt att inte ta i för mycket på gym när det känns bra. Vill ju nå bra resultat - både kroppsligt och själsligt....och helst fort.

Ritade lite med barnen på eftermiddagen - en ritar en krumelur och den andre ska göra den till en hel figur. Kul tidsfördriv.
Ebba har förresten även ritat av mig och där kan man snacka modern konst - hon tecknande mig när jag tar en selfie med min iPhone, haha. Se bild nedan.

En kisse kvar hos oss. Hämtas senare i veckan. Bra att vår lilla Olga har lekkamrat och sällskap.
Jag har köpt mig lite höstblommor också för presentkort som jag hade så nu blev det riktigt fint vid entrén trots att jag inte hittade sjätte matchande krukan. Men vänjer sig och överlever det också ;-).

Vi har också fått en vacker inbjudan idag till något spännande som ska hända den 1:a augusti NÄSTA ÅR. 
Det är precis på min äldsta sons 20 årsdag men det här är något helt annat och vi spekulerar och tror men VET gör vi inte förrän nästa brev kommer :-)
Spännande!!Follow on Bloglovin

Tävling och utflyktSöndagmorgon och gymnastiktävling. Inte lika pirrigt som förra för henne men så var det också partävling nu inom klubben och alltså i en mindre skala. Själv tycker jag att det är outhärdligt pirrigt ändå :-)
Ebba och hennes partner hamnade på en delad fjärde plats men wow vad Ebba har blivit duktig, är så stolt över henne. Nu ska vi lägga lite mer krut på träningen hemma också så vi får till detaljerna som behövs för att fixa alla moment inför steg 2.
Det kommer hon fixa.


Sen fick vi hem Wegarbarnen till oss och det spelades bandy en timme innan det blev tacos på vår altan i skön kvällssol. Inte många sådana här kvällar kvar nu så vi passade på att ta en promenad också ner till Klingerfjärden där barnen lekte en timme till och fikade innan solen gick ner. 
Så jädrans mysigt!!!
Follow on Bloglovin

Lördagsbion


Lördag och Mogge skulle jobba. Jag mådde bra och ville passa på att göra något med barnen så Mogge skjutsade oss till Sundsvall. 
Klev av och lekte lite i lekpark samt kollade in en matmarknad på torget. Köpte inget. Otrevligt blåsigt och onödigt trångt var det, jag håller alltid mina barns händer ordentligt men extra mycket inne i stan där mentaliteten är lite annorlunda än lugna trygga Birsta city :-). Vi såg dessutom en man bli påkörd framför ögonen på oss och även om det gick bra med honom så var det lite otäckt. 

Vi gick på bio och såg Pojken med guldbyxorna. Den gamla klassikern hade de lyckats göra om till en modernare version som visade sig vara riktigt spännande och inte alls så där larvig som svenska barnfilmer kan bli. Vi ger den gott betyg, bra skådisar!!

Mogge och jag tog barnen till BITELINE i nacksta och överraskade med mat och lite spel på maskiner. Airhockey bland annat. 
Hem till kvällsmyset sen.
2 kattungar till - Frost och Mimmi -flyttade sen hem till sina nya familjer. 
Lite tomt här nu men två busar är kvar så lugnt är det inte :-)