Follow on Bloglovin

Byter tillbaka

Nej - blogg.se motsvarade inte förväntningarna jag hade när jag startade den för 4 månader sedan. Kommer att återgå till www.kraaam.bloggspace.se där jag bloggat i flera år tidigare.
 
Hoppas ni fortsätter att följa mig där istället :-)
 
 
Follow on Bloglovin

På matchen

 
 
Innebandyspelande män i sina bästa år spar inte på krutet direkt när de befinner sig på plan, särskilt inte när deras familjer sitter på läktaren och det är upp till bevis hur bra det EGENTLIGEN är. Men brorsan lämnar ingen besviken - han briljerar med klubban, sätter straffen och gör även ett snyggt mål på slutet. Jag kan inte vara annat än stolt och ser redan fram emot fler matcher.
 
 
Kusin Henke med min Max i rosa och hans kusin Milton.
 
 
 
 
Follow on Bloglovin

Testat familjespel

 
Vi har närmare 50 familjespel här hemma - många är från när jag var barn men mina tonårssöner fick ett spel varje jul också när de var yngre så det har blivit ett gäng.
Vi spelar flitigt i perioder men jag antar att man inte behöver 4 schackspel, eller ens behålla spel som har så krångliga spelregler att det aldrig ens blir roligt att börja.
Under 2 helger har jag och de minsta barnen gått igenom ett gäng barnspel, provspelat och kommit överens om vilka vi ska skicka vidare ut från detta hem.
 
Upptäckte att sonen var en riktigt duktig schackspelare - precis som den äldsta sonen en gång i tiden var.
Förvånande nog så var de två dinosauriespel vi hade de mest tråkiga av de spel vi har hemma så de kommer vi inte ens att behålla.
Ebba och jag spelade både bolibompa spelet och memo och det blev hennes favoriter av de vi spelade.
 
 
Själv älskar jag detta ELECTRO som hängt med i nästan 30 år och är fortfarande lika roligt och lärorikt. Man byter ut bladen som finns både i färg och svart vitt och parar i hop med rätt svar och som får lampan att lysa.
 
 
Ett annat spel jag har kvar sedan jag var barn är detta alfapet.
Med lite hjälp så kom Ebba igång rätt bra och förstod poängen - bra träning inför skolan att pyssla med dessa bokstäver.
 
Denna helg ska vi testa ett gäng spel till - jobbigast är förvaringen men barnspelen har Ebba i sin garderob nu medans jag tryckt in ett gäng frågespel i en låda under min säng - synd att maken inte är så förtjust i att spela sådana här spel för själv skulle jag kunna göra som förr då mina bröder och jag körde spelmaraton med typ bäst av 10 spel :-).