Follow on Bloglovin

Bonnie på serviceMedans ungarna har lekt ihop med kompisar så har jag hängt med en dag till Mogges jobb och passat på gått igenom papper och ringt samtal. Bonnie var med också och hon älskar att springa omkring i det stora garaget samt kontoret på övervåningen och bli ompysslad av både arbetskollegor och kunder. 
Hon fick dessutom åka iväg och få klorna klippta av någon som är proffsigare på det än jag. 
Hon är på så gott humör numera sedan hon blev korthårig men imorgon när hon ska in i dusch lär hon inte vara lika glad. 

Jag tar mig igenom dagarna med mycket värk nu och det är en tung period. Idag har jag varit på hemmaplan och vårstädat garderober bara. Lika bra att få något vettigt gjort om jag ändå ska vara hemma och känna mig eländig.
Sorterat och gjort listan lång på saker som ska köpas. Alla i familjen behöver nya kläder, vissa av oss växer på längden och jag på bredden 😉
Follow on Bloglovin

Disco på hemmaplan

Ebba kom på den briljanta idén att bjuda hem några vänner på en vanlig tisdag under detta lov och ha ett påsklovs disco.
När hon var igång med inbjudningar så blev det några fler vänner än vad vi sagt från början och många som inte heller blev bjudna men vi fick dra gränsen vid 8 stycken om de skulle få plats på vår gamla slitna och kära altan.
 
Ebba fixade med lekar och tipsslinga själv samt pris men jag hjälpte till att hänga upp filtar för fönster så det skulle bli mörkt och serverade dem korv med bröd och pizzabullar.
 
Popcorn och chokladbollar stod uppdukat också och det blev både dans och karaoke i flera timmar.
Så otroligt roligt att samla kompisgänget utan att någon behöver fylla år.
Fick dessutom fina bilder på dem ihop med Ebba också.
 
 
Follow on Bloglovin

Biofilmer i APRIL

 
Den 1:a april
 
Ibland dyker det upp filmer som är väldigt snyggt gjorda men på tok för skruvade för att förstå sig på.
Christian Bale, Cate Blanchet och Natalie Portman i en film om en man som söker något i livet utan att veta vad och under resans gång möter en hel del kvinnor.
 
 
Den 1:a april
 
Tim Robbins och Benicio del Toro är några av biståndsarbetarna som ska försöka få bort ett kadaver ur en brunn som ligger i en krigszon. Ett drama med lite humoristiska inslag. Inget bioämne för min del men klart sevärd.
 
 
Den 8:e april
 
En uppföljare till Snow White and the Huntsman men jag känner mig lite mättad när de nöter på samma tema. En hjälte och bittra drottningar, vackra miljöer och coola fighter men ibland behöver man en vettig handling för att bära upp filmen.
 
 
Den 15: april
 
Den här är efterlängtad - lika mycket för min egen del som för barnen.
 

Den 22:a april
 
Ett gripande krigsdrama med Helen Mirren som leder ett hemligt drönaruppdrag med mål att fånga en ökänd terroristgrupp.
 

Den 27:e april
 
Gillar man superhjältefilmer så är denna säkert sevärd men jag har själv aldrig riktig fastnat för Captain America och trailern kändes sömnig.