Follow on Bloglovin

Morsdag och kalas

Min Morsdag såg väl ut som de flesta av den här morsans dagar brukar se ut. Upp till frukost med familj, städa och tvätta.
Men jag fick ett presentkort av maken så att jag kan handla blommor till veckan - idag var man inte särskilt sugen på det då regn och blåst gör det rätt osomrigt ute.
 
Min egen lilla mamma uppvaktade jag redan i torsdags.
och Mogges lilla mamma uppvaktade vi i Ånge redan i lördags tillsammans med hans syskon med äkta hälftar.
Vi blev bjudna på middag och satt i timmar och pratade men den sammanlagda bilresan dit och hem tar 3 timmar så idag på självaste Morsdag var jag så grymt trött och slut men då var det dags för ett 8 års kalas.
 
 

Syrrans son fyllde år och det blev mysigt snack igen kring bordet men med min släkt nu. 8 åringen själv såg vi knappt till men så hade han också fått ett nytt tv spel :-).
 
 
Follow on Bloglovin

Skateparken

I lördags så tog vi med sparkcyklarna till skateparken i Sundsvall.
Det har varit lite skriverier kring skateparken då de som åker skateboard vill att de ska tillhöra endast dem då de varit flitiga med att få den på plats, samtidigt så såg vi till endast 2 skateboardåkare och typ 20 på sparkcykel så vi tordes prova.
Skateparken ligger 3 mil från där vi bor så kommer inte att kunna åka hit så ofta som vi vill men wow vilken drömpark för barnen som vill ha lite mer utmaningar än en brant nedförsbacke.
 
Måste också visa er de här 2 bilderna - även om det skiljer 6 år mellan bilderna så håller intresset i sig :-)
Follow on Bloglovin

Tecknat i veckan

Under veckan har jag tecknat ner lite idéer jag haft men de tar lagomt lång tid att göra och jag känner att jag ännu inte fixar större projekt. 
Vill fortsätta med min barnbok men det kräver för mycket av mig just nu. 

Jag dricker som sagt Nutrilett 2 gånger om dagen sedan i måndags och har gått ned 1 kg. 
Hoppas det fortsätter så för jag har 10 kg till jag vill bli av med....först och främst. 
Läste på internet att hoppa studsmatta ska vara effektivt. Undra hur länge man orkar på den nu när man är både gammal och tung? 

Ikväll hade vi fredagsmys ihop med bara Max eftersom Ebba sover hos en kompis. Blev jordgubbar och mjölk till filmen - så somrigt.