Follow on Bloglovin

Wrap och Wrap


Jag googlar mig tokig på dessa wraps för jag vill verkligen veta skillnaden mellan wrap och wrap.
IT WORKS hävdar att deras wrapar är de bästa och de har patent på deras unika sammansättning av örtsalva med uppstramande och utrensande effekt av 100 procent naturliga ämnen.
 
Men NEUTRIHERBS är billigare och ser till utseendet rätt snarlik IT WORKS. Eftersom jag har fått sådan bra effekt efter wrap från IT WORKS så köpte jag från NEUTRIHERBS och provar för att kunna jämföra eftersom jag inte finner något användbart på internet på vilken av dem som är bäst......även om jag anar vem utav dem som är det :-).
 
De innehåller båda häften av samma ingredienser och resten skiljer sig. Dessutom så är N.wrapens örtsalva mycket brunare, kletigare och luktar illa jämfört med IT.wrapen.
 
Hade på mig den en timme - ingen skillnad på något mått efter den tiden men det brukar variera så på fredag då det har gått 72 timmar så går det att jämföra på riktigt om den gjort någon verkan överhuvudtaget.
Annars kan jag tillägga att när jag tagit av mig wrap från IT WORKS så har jag redan efter en timme känt skillnad. Den har verkligen en uppstramande effekt som känns direkt och faktiskt syns.
 
Känns redan nu som att nästa wrap tillfälle så blir det från IT WORKS igen.
 
Vi har haft en solig och blåsig tisdag men fullt möjligt att vara ute på gården och greja med det som grejas ska.
 
Använder mig av lymfa bh nu - kan vara en av de fulaste bh:ar jag har sett. Kardeborreband och hakknäppning fram. Den fyller sin funktion i alla fall och trycker inte åt som vanliga bh:ar gör men håller ändå bysten på plats.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin

Fick till en bra måndag

Jag gillar måndagar men ogillar tidiga mornar. Jag vill gilla dem men vi kommer inte överens.

Trots att jag hade packat redan igår så sov jag illa hela natten med vetskapen att mina barn skulle upp i tid och iväg i tid till buss mot en veckas sommarläger (dagtid 09-15) Som de har längtat.
 
Dessutom skulle jag själv iväg till ortopedtekniska på sjukhuset för justering och lagning av skor.
Var inte på humör men då jag bara har några få skor att använda så är det viktigt att just de fungerar.
Och världens bästa ortopedtekniskt duktiga människan lyckades ännu en gång överraska stort med att göra min promenadsko ännu bättre. Flyttade plösen, fixade snörning, och sydde i ett extra hälstöd på höger sko.
På sandalerna fick hon sy hela sidan som gått sönder, samt lade i nya jättesköna sulor.
Var på strålande humör när jag for därifrån och slapp strula med bussbyten då brorsan kom och hämtade mig. Var hemma kl 10 igen.
 
Vilade stort under resten av dagen och sen kom ungarna hem med stora leenden från en rolig dag på sommarläger. Ebba och Max beskrev det som att det var fri lek under hela dagen med olika stationer på en strand. Man badade, pysslade, sparkade boll, gjorde ansiktsmålning bland annat. Käkar lunch utomhus och fri tillgång till smörgåsar och dryck. Kostar 500:- per barn för en vecka med buss till och från samt lunch och ledare som styr upp roligheterna.
Kul att de får träffa barn från andra skolor också och Ebba hade lekt med en ny kompis som det sedan visade sig vara en dotter till en gammal kompis till mig. Lite lustigt att barnen hittar varann av alla ungar på plats.
Ebba bäddade ordning åt katten Olga men somnade själv en stund bredvid. Tar på krafterna att leka ute en hel dag, lillpärlan min.
Tur med  soligt väder idag men regn ikväll. Hann i alla fall ut och känna doften av de vackra vita rosorna som nu slagit ut i all sin prakt.
 
Follow on Bloglovin

Mor och son dag


Jag slutar nog aldrig förundras över hur Bonnie kunde få en sådan stor lurv till son. Hennes förstfödde som nu är 2,5 år och ägs av min bror. Vi har varit hundvakt åt honom och idag har han lekt med Bonnie på vår gård men båda flåsar i kapp i värmen så Bonnie fick vackert sitta i 2,5 ute i skuggan sedan med mig medans jag klippte bort MYCKET päls.