Follow on Bloglovin

4 veckor med NUTRILETT

4 veckor har gått och jag har under augusti månad gått ner 5,5 kg med hjälp av Nutrilett och kloka måltider.
Är så stolt över mig själv.
Det har inte funkat att träna under denna tid eller ens promenerat mig till detta utan endast ett jävlaranamma med regelbundna måltider och lågt kaloriintag utan att svälta.
 
Jag är fortfarande mer tjock än smal men egentligen strävar jag inte efter att bli smal heller utan hitta en vikt som gör att jag mår bra. Fast dessa 5 kilon gör skillnad för måendet redan nu och med tanke på hur jag slitit i flera år med olika varianter av att gå ner i vikt utan att lyckas så måste jag ändå säga att wrapparna jag använde från IT WORKS har bidragit till att kroppen fick en skjuts i rätt riktning. Jag gick ner massor av centimetrar i Juni och Juli utan att vikten rubbades men det i sig gjorde att jag fick mindre värk, mer ork och energi till att ta i lite mera i Augusti när det gäller att nå mitt mål rent viktmässigt.
Kolla in www.wrappar.se
och www.nutrilett.se
 
 
I övrigt på mina ben så har jag också gått ner en del under dessa 4 veckor och det är minst lika viktiga mått för min del som lider av Lymfödem.
Vanligtvis sväller de extra sommartid men jag har lyckats hålla dem i bra skick denna sommar och det är första sommaren på 17 år som lyckats med det. Ingen slump detta med andra ord utan wrapparna har gjort det de lovat.
Hade en bra sommar 2012 också då jag gick ner i vikt med Nutrilett men jag minskade aldrig omfånget på mitt ödem på detta sätt som jag lyckats med nu med wrapparna från IT WORKS.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin

Blev sjuk och eländig

Förra söndagen åkte jag på en maginfektion som varade i 4 jobbiga dagar och sedan avlöstes med en rejäl förkylning som gjort mig om möjligt ännu ynkligare och mer eländig samt fått mig att ångra att jag gjorde ett uppehåll med Gurkmejan. Den stärker annars mitt immunförsvar men jag har testat lite annat i sommar så jag gjorde uppehåll för att se vad som var bra eller dåligt, funkar eller inte funkar. Fick svar nu.
 
Jag har i stort sett inte bloggat på hela veckan men det innebär inte att mitt liv inte rullat på i vanlig ordning.
Skola för barn och jobb för maken. Tonåringarna går lunkandes i perioden mellan skola och jobb.
(man kan liksom inte kalla dem tonåringar längre heller då de är 20 år nu och snart 19 år, ska jag kalla dem stora barn eller små vuxna????)
 
Jag ogillar att vara sjuk och har varje dag försökt fått något vettigt gjort för att kompensera min vila. Så när jag hade feber så satt jag med penseln i handen och målade husvägg vid altanen där jag inte litar på att min man kan göra det lika snyggt. Jag har suttit och målat också för att jag inte orkat göra annat än att röra på handen fram och tillbaka men ändå göra nån form av nytta. Det har resulterat i att jag förutom maginfektion och förkylning också haft svåra smärtor i armar. Vaknat på nätterna och inte kunnat sova pga svullna fingrar och armar som värker något så fruktansvärt. Ändå mitt upp i allt är jag sjukt nöjd och glad för vårt hus blir så fint nu när det äntligen går från brunt fultegel till grått. Det får bli bilder på det kommande dagar.
 
En bild på en vacker fjäril fick jag med i detta collage - en Påfågelöga som var dubbelt så stor än de vanliga fjärilar jag brukar se. Sagolikt vacker. Googlade och fann info om dess mönster som påminner om ögon och det är för att skrämma bort sina fiender. Fantastiskt vacker i alla fall och gjorde min dag.
Jag älskar dessa ögonblick som lyfter vardagen - strax innan gick jag omkring som i en snorig bubbla med värkande jättehuvud medan jag plockade ihop leksaker på gården. Den här kom och lyste upp med sin prakt och väckte alla mina sinnen till liv. WOW!!
Follow on Bloglovin

3 veckor med NUTRILETT

På bild ser ni mitt ynkliga JAG - bh-lös och osminkad och som är sjuk just nu men vill ändå in med ett foto på MIG då jag efter 3 veckor med NUTRILETT har uppnått ytterligare bra resultat.
Under veckan som varit har jag druckit både shaker, smoothies och ätit måltider men räknat kalorier och vägt maten så jag har haft koll på att det inte dragit iväg mer än mellan 600 och 800 kalorier, dock drack jag alkohol under helgen och det stegrades sig upp till 1500 kalorier på en dag.
 
Men jag har gått ner ytterligare 8 hekto och det innebär att jag under 3 veckor gått ner EXAKT 5 KILO.
 
Under Vecka 3                     Sedan start
Arm: - 0,5 cm                      Arm: - 2 cm      
Magen: - 3 cm                     Magen: - 8 cm
Höft: - 1 cm                         Höft: - 3 cm
Lår: - 1 cm                          Lår: - 2,5 cm
 
Det intressanta i det här är att jag har vägt mindre en gång i tiden men med större mått. Jag har använt mig av wrappar och defining gel ifrån IT WORKS som har hjälpt mig minska måtten långt innan jag tog itu med vikten.
Kommer att redovisa allt detta nästa måndag då jag använt dem i 3 månader och använt Nutrilett i 4 veckor.
www.wrappen.se finns det mer att läsa och att beställa.