Follow on Bloglovin

4 veckor med NUTRILETT

4 veckor har gått och jag har under augusti månad gått ner 5,5 kg med hjälp av Nutrilett och kloka måltider.
Är så stolt över mig själv.
Det har inte funkat att träna under denna tid eller ens promenerat mig till detta utan endast ett jävlaranamma med regelbundna måltider och lågt kaloriintag utan att svälta.
 
Jag är fortfarande mer tjock än smal men egentligen strävar jag inte efter att bli smal heller utan hitta en vikt som gör att jag mår bra. Fast dessa 5 kilon gör skillnad för måendet redan nu och med tanke på hur jag slitit i flera år med olika varianter av att gå ner i vikt utan att lyckas så måste jag ändå säga att wrapparna jag använde från IT WORKS har bidragit till att kroppen fick en skjuts i rätt riktning. Jag gick ner massor av centimetrar i Juni och Juli utan att vikten rubbades men det i sig gjorde att jag fick mindre värk, mer ork och energi till att ta i lite mera i Augusti när det gäller att nå mitt mål rent viktmässigt.
Kolla in www.wrappar.se
och www.nutrilett.se
 
 
I övrigt på mina ben så har jag också gått ner en del under dessa 4 veckor och det är minst lika viktiga mått för min del som lider av Lymfödem.
Vanligtvis sväller de extra sommartid men jag har lyckats hålla dem i bra skick denna sommar och det är första sommaren på 17 år som lyckats med det. Ingen slump detta med andra ord utan wrapparna har gjort det de lovat.
Hade en bra sommar 2012 också då jag gick ner i vikt med Nutrilett men jag minskade aldrig omfånget på mitt ödem på detta sätt som jag lyckats med nu med wrapparna från IT WORKS.