Follow on Bloglovin

Hänger med på jobbTittade in på Mogges jobb idag (Lackhuset) och lade mig i, så nu börjar personalrum se ut som personalrum. Går gärna loss på de tomma kontorslokalerna också och inreder men jag har i alla fall fått en liten hörna där i den lokalen och där kan jag slå mig till ro och teckna lite när jag vill. 
Lätt hänt hemma att man gör en massa annat istället vid pauser och man tappar inspirationen. Har problem med tennis armbågen fortfarande så jag tecknar korta stunder bara men istället för att hänga tvätt och dammsuga vid mina pauser så tar jag en kopp kaffe med gubbarna på lackfirman eller gör sånt som de tycker är ointressant, typ går igenom ikeakatalog och väljer ut matsalsmöbler 😊.
Håller just nu på och tecknar lite juligheter som ska färgläggas och ska få göra en god vän glad. 
Kroppen är galet trött efter denna dag men jag ska åka iväg imorgon igen för mitt mentala jag behöver det.
Trivs toppen där. 

Follow on Bloglovin

De va helgen dä


I fredags kikade jag in på Mogges jobb (på fotot från kontoret ser man Alnöbron i bakgrund). Jag hade fått äran att välja ut lite saker till köket och möbler så jag jag gjorde mitt på Ikea och företaget fick  bära och betala. Mycket trevligt 😉.
Fredagkvällen blev ihop med Idol såklart och jag hade dessutom lyckats få tag på Bassetts original vingummi. De har ju gjort om receptet och numera är de oätliga. Så sjukt konstigt att man plötsligt ändrar form och smak på någonting som typ alltid funnits och är så älskade. Det blev en njutfull kväll med inte bara vingummin utan också lite vin. Barna i soffan med oss och bara så himlans mysigt. I lördags drog Mogge iväg på roligheter på Himlabadets spa med jobbet och jag och barnen gick på Småfolkets julfest på Folkan som vi alltid gör. Extra roligt var det i år då Ebba skrivit en egen jullåt och gick upp på scenen och sjöng. Så modigt gjort av henne. Älskade unge, vad stolt jag är. 
På kvällen sov kusin Minna här och de hade en färgsprakande show för oss där Ebba dansade loss och Minna rappade. "Jag älskar tigrar, jag gillar deras kött men inte deras blod" 
Oförglömligt!!

Första advent idag och första ljuset tänt. Har varit av och till i mitt mående i helgen så idag tog jag det lugnt och har placerat nån tomte till på rätt plats samt bakat bröd.
Fick besök av kusin Jessica med Mor så vi fick till en trevlig kaffestund sådär på kvällskvisten. 

Nu mot en ny vecka - står på 88,6 kg nu och nu vill jag att det ska lossna och ramla bort några kilo till tack. Det är trögt nu trots att jag anstränger mig!!
Follow on Bloglovin

Äta och drickaJa jag har inte slutat med mina Nutrilett även om jag också äter mat. 
Idag blev det väldigt lång stund vi spisen då jag även gjorde matlådor till maken.
Fisk i ugn med dillsås samt fiskgryta med saffran, åh så gott det blev. 
Hade tänkt skriva ner recept men måste skynda sova eftersom jag ska upp kl 05:45 imorgon. Har en del att uträtta och måste hänga på Mogge när han åker på jobbet. 
Imorgon är det dessutom fredagsvägningen - tjohoo!!
Jag gjorde klart min illustration via ritplattan idag och hade inte ens ont när jag tecknade så jag satt länge idag. Det var längesedan jag kunde sitta i flera timmar. Nu ska jag i helgen fortsätta med en julbonad på A3 istället. 
Lär lägga upp dem på bloggen början på nästa vecka 😊