Follow on Bloglovin

Höstlovsdagar


Här är det höstlov och vi har inte haft särskilt mycket aktiviteter inplanerat men i torsdags så gick barnen och jag på bio med deras kusiner - Lassemaja. Lite förutsägbar och sådär men härliga karaktärer och fräck miljö gör det sevärt. 

Sedan Halloweendisco för kidzen och Max vann pris för bästa utklädnad så han kom hem riktigt nöjd....och nöjd var jag med som sminkat så jag fick smaka av hans godis som han vann ;-). 

Nöjd igen blev jag imorse då jag efter förra veckans svacka fick ett bra resultat på vågen igen. Är inte så duktig på att fota mig just nu då jag inte har hälsan på topp men jag jobbar på att slita mig loss från det med - inte jättelätt. 


Ikväll for Mogge och jag för att tända ljus på våra pappors gravar, i vackra Hässjö och i minneslunden i Sörberge. Det var stämningsfullt men känslomässigt väldigt jobbigt att stanna upp för en stund och känna av saknaden efter dem. 
Follow on Bloglovin

Mer Halloween i hemmet


Ja, här går man loss med Halloween idéerna man samlat på sig under hösten men jag kände när jag vaknade inatt att nu måste jag lugna ner mig då jag till och med drömde om att jag hällde blod på mitt täcke, och det blev fel....om och om igen. Vaknade irriterad kl 03 och var ändå tvungen att små le åt hur någonting kan ta över mitt sinne så att jag ser Halloween i allt. Hjärnan kokar över snart, haha.
Men lätt hänt när man är hemma och oförmögen att ta sig ut att promenera ens och har ständig värk.
Måste få koncentrera mig på något annat och fortfarande få vara kreativ.
Haft två väldigt fysiskt jobbiga dagar som ändå känts rätt ok då jag stundtals fått jobba med händerna och gjort både en halloweenkrans och en lampa. Även förvandlat pippidockan till en voodoodocka och genast fick hon nytt liv trots att hon nu ser mer ut som död :-). Men det är som det ska vara på halloween, blandar lite hemskheter med lite mindre rysliga ting som Ebbas gulliga pumpor.
Har även fått upp en vimpel av gamla tyger vid vår entré.
Sedan ska vi hjälpas åt att fixa resten till familjemiddagen på lördag men redan imorgon ska barnen på Halloweendisco så lite grann vill vi få i ordning för att få upp stämningen ;-).
 
Follow on Bloglovin

Halloween kreativ igen


 
Avslutade mitt andra A3 projekt med Halloween tema. Har min lilla hörns i tvättstugan dit jag rymmer till när jag behöver lugn och ro.
Där sitter jag och tecknar medans kaninerna turas om att hoppa omkring utanför buren. Väldigt ofta har jag också sällskap av barnen och nu när de har höstlov så har Ebba pysslat ihop med mig medans Max lekt med kusin G och nu sover över där. 

Ebba har gjort en egen stor spindel av tidningspapper och eltejp, tycker den blev fantastiskt bra.


Skrattar lite åt mig själv idag då jag kände mig lite "gangsta" när jag vägde upp ingefäran. Jag brukar förutom gurkmejan köpa hem lite större mängder av det också då några av dem jag känner vill äta det och få bukt med sina problemmagar.