Follow on Bloglovin

Minigolf istället för bilbingo

 
Men vad sjutton - nackvärk igen......lite sömn och ett riktigt tycka-synd-om-mig-själv-humör idag.
 
Jag fick ändå till en riktigt god laxmiddag med stekt potatis. En enkel dillsås till är såååå gott.
 
Har tidigare hittat 2 fästingar på Bonnie så jag tog och rakade bort all päls idag ifall jag missat nån fler och hittade mycket riktigt en STOR fästing till. Måste köpa fästingmedel nu.
På bilden är hennes tass - man blir lika förvånad varje gång när man börjar klippa henne och märker att hon egentligen är hälften så stor - jisses vad tjock päls hon har. Och efteråt blir hon valpig och skuttar som sjutton fram och tillbaka, det var nog riktigt skönt att bli av med det där eländet i värmen - hon ser kanske inte ut som en cocker spaniel nu men det spelar ingen roll. Hon är vår Bonnie ändå :-).
 
Den där efterlängtade bilbingon hade premiär ikväll och jag orkade inte åka, sen var jag ledsen över att jag INTE åkte. Då for jag, maken och Max iväg och spelade minigolf istället så det blev en annan premiär kan man säga. Toppenväder och jättemysigt, vann inte men det spelar ingen roll (jag ljuger, hatar att förlora).
 
 
 
 
Follow on Bloglovin

3 månader

Ja det har faktiskt gått 3 månader redan sedan vi flyttade från huset på Vårdhemsvägen till lägenhet på Platåvägen - och vi trivs så himla bra. Detta läge blev helt rätt för oss.

Vi känner större frihet nu när vi inte är bunden till huset med alla måsten.  Och blir man sugen på att påta på i trädgård så går vi bara till mamma i huset bredvid och hjälper till sådär lagomt mycket, hihi.

Ikväll tog vi en långpromenad med hund och satt oss ner och käkade glass vid ica. Sedan hemåt och slog oss ner på vår balkong med barna och spelade yatzy i kvällsolen. Avslutade kvällen med en film ihop - det känns nästan som semester fastän Mogge inte har det än.

Två nackdelar med lägenhet är att jag är så förbaskad glömsk så jag låser mig ute hela tiden.
Måste skärpa mig men ungarna skriker till mig om nyckel varje gång nu när jag ska ut och gå på kvällen så snart sitter det 😊
En annan dålig sak är att man inte kan göra något åt de grannar som väljer att röka på balkongen. Trist när röken letar sig in i vårt hem.

Men annars har vi underbara grannar , går man ut på gården så finns alltid någon att stå och snacka med. I midsommar dukade de upp bord och firade här utanför så grannsämjan är på topp. Alltid ungar i lekparken och alltid i ungar i vårt hem - där är det sig likt, hihi.
Nära till gym, affär, idrottsplats, skola busshållplats och övrig familj.

Nu väntar jag på att köksluckorna ska hämtas och fixas till och sedan är väl allt på topp här hemma.
Saknar lite inredning men det ska shoppas till hösten.

Ja, tänk så himla bra det blev. Nu finns tid till annat men vi har ingen aning till vad just nu.
Planerar lite kring Mogges semester i slutet av juli men vi är en familj som vill göra många små äventyr istället för bara en stor.
Vi får se vad vi kommer överens om 😊Follow on Bloglovin

Tjejer i farten

Sommarlovet har fått fart - ungarna och deras kompisar sover över hos varandra och hittar på en massa skoj i vanlig ordning men vädret vill sig inte riktigt.
Idag var Ebba och hennes kompis L igång med kolakakor bak så jag drack Nutrilett till frukost och kakor till lunch. Ingen ordning på någonting :-).
 
Tror min hälsa följer vädret - ibland stormar det rejält och då får man lägga sig ner och vila, ibland regnar det och då grejar man på lite här hemma, och ibland är det sol och då kommer man iväg ut på en promenad med hunden.
Men jag är fortfarande förkyld och känner snart inte igen mig - vill bara sova.
Har inte lika ont i kroppen som tidigare men får min skov ibland. Det tär på humöret att inte orka göra någonting.
Så när sommarvärmen kommer så hoppas jag hälsan är på topp ihop med solen.