Follow on Bloglovin

Då och sen i MEDIA

  2010                                             2016
 
På den första bilden med katten så var jag nog som mest sjuk med mitt lymfödem och bilden med hunden är från tiden efter tv programmet på SVT då jag fått mer hjälp att hantera min svåra svullnad.
 
Det skiljer egentligen inte många kilon mellan dessa foton och när man stirrat klart på mina extremt svullna fötter så kan man se skillnaden stort i ansiktet på mig om man jämför den tid från 2010 då ödemet accelerat utan en chans till vård och hjälpmedel och med den tiden från 2016 då jag fått vård och möjlighet att kontrollera mitt ödem. 
Mitt ödem ökar dag för dag om jag inte lägger min diagnos i ständig fokus och ser till att jag har ett bra lymfaflöde.
När jag ser på bilderna så börjar jag fundera på om jag hade lymfödem i håret också - jäklaranamma vilket burr jag hade till hår 2010 *hahahaha*
 
Jag har sedan 1år tillbaka fått en annan typ av försämring som dels beror på slarv och dels på en hel del otur och det är rätt svårt att jobba sig ur det, inte minst mentalt. 
Jag känner en sådan frustration över att aldrig slippa smärta men hoppet om att leva utan smärta och med mindre bekymmer kring ens lymfödem lever kvar.
Därför är kampen ständigt aktuell.
Jag måste göra alla rätt för att det ska fungera för jag kommer leva med problematiken i resten av mitt liv men yttre faktorer är svåra att värja sig emot.
Jag känner ibland att jag klarar allt men det kan falla platt nästa dag och då vill jag bara dra täcket över huvudet.
Det blir svårt att planera sina dagar och jag hatar att förlora kontrollen.
Men jag älskar mitt liv och allt annat som finns i det och på så sätt tar man sig framåt dag för dag vare sig det är med skratt eller gråt.
 
Båda dessa foton är tagna av lokaltidningen.
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin

Son nr 1 flyttar

För en tid sedan så gjorde jag en kokbok/fotoalbum till min äldsta son med några av hans favoritrecept.
Det kom att bli en av de bästa presenter jag gjort faktiskt, har lagt ner mycket tid med den så det är nästan lite svårt att låta honom ta med den till ungkarlslyan ;-).
 
 
Ikväll gick flyttlasset för Mattias.
Visserligen bara 3 mil bort men tillräcklingt långt bort för att inte inte kunna ta en kram när man vill. 
Men de ska ju stå på egna ben någon gång......jag är inte så säker bara på om jag har "klippt navelsträngen" men själv tycker han nog att det är huuuuur skönt som helst, haha.
 
 
 
Follow on Bloglovin

Nivea Cellular Filler

(null)

I samarbete med Buzzador så har jag under en tid fått testa Niveas dagkräm som nu är bättre än nånsin. Läser jag om produkten så finns fina ord som hyaluronsyra och magnoliaextrakt men jag kan kort och gott säga att den ger huden en himla fin lyster. Doften är Nivea aktig, känns ren och fräsch att använda och även om Nivea tidigare inte fått mig att fastna för dess produkter så har i alla fall denna dagkräm fått mig att göra det. Den gör jobbet 👍
 #buzzador #cellularbuzz #niveasverige @niveasverige #jaggillarminålder #niveacellular

(null)