Follow on Bloglovin

Min stora KÄRLEK fyller år

 

Lite extra pussar till maken innan han for på jobb - han fyller 41 år idag <3<3<3
Jag låg sjuk hela måndagen - bläää för det - men jag mådde bättre idag och vågade mig också på en promenad trots att fötterna svällt så jag knappt fick ned dem i mina enda promenadskor. Men vädret var skönt och den miljö vi har vid strandpromenaden i Söråker är så mentalt befriande. Man mår kanon av att gå där och blicka ut över vattnet och samma träd som man ser vid varje promenad är vackra på nytt när man går förbi.
 
På eftermiddagen så hämtade vi upp tonåringarna som slutat skolan i Sundsvall och drog iväg upp på Södra berget för att käka och bowla. Hade verkligen en jättetrevlig kväll tillsammans men man fattar varför inte man gör det här så ofta som man vill när notan skulle betalas: 1450:-
 
Follow on Bloglovin

Projekt HALL


Vår andra katt fick kattungar också i påsk och vi hade familjer som direkt ville ta sig an de nästan vita kattungarna men de dog tyvärr under sitt första dygn.
Det går att älta i evigheter om varför det hände men ibland har naturen sitt sätt att sköta saker och ting på. 
Jag gjorde allt jag kunde för att de små skulle överleva och det var oerhört ledsamt att vi inte klarade dem :-(.


I helgen drog vi igång projekt HALL. Vi började med att inviga gasolgrillen som vi fått av makens arbetskamrat. Samma arbetskamrat stannade kvar och hjälpte oss att riva i de två rum som skall bli vår nya stora hall. 
Det dundrade in lite annat löst folk och umgicks och sen fick jag chansen att slå mig ner i soffan en stund och dricka ett glas vin med bästa kusinen Jessica.
Follow on Bloglovin

Lekande hundarI tisdags promenerade jag och barnen till brorsan så de kunde leka med kusinerna. Tog med Bonnie oxå så hon kunde leka med sin 1 åriga valp (fr förra kullen) 
Med på promenaden följde Sally. Hon är en cool katt som går fint med oss långa sträckor och denna gång lade sig hon till och med och väntade på att vi skulle bli klara. Dock tog hon skydd bakom ett skjul när brorsan släppte loss sitt rufsiga yrväder till hund.
Svårt att tro att det är ens samma hundfamilj när man ser bilderna :-)

Jag gick en ordentlig promenad på 3,7 km med stavar sedan när jag blev barnfri en timme. Ångrade mig kraftigt på kvällen då värk i vänsterben övergick i smärta. Fy vad hemskt det blev :-(.