Follow on Bloglovin

Husvisning idag

 

Idag hade vi husvisning kl 12 men sånt tar mäklaren hand om så vi städade bara undan i huset under morgonen och for sedan bort till mamma under tiden.
16 anmälda familjer för husvisning fick vi veta så nu lutar vi oss tillbaka och ser vart detta landar i under veckan. Faktiskt riktigt spännande.

Känns skönt att vi imorgon lämnar januari och kliver in i Februari i samband med måndag och ny vecka. Nu när jag kommit igång med träning igen också efter förkylning så är jag mer taggad än nånsin.
 
 

 
 
Follow on Bloglovin

Det segar sig framåtJag är inge bra på att vara sjuk.
Följde med Mogge på jobbet i fredags och i väntan på att jag skulle iväg och uträtta ärenden efter lunch så dammsög jag kontorsdelen och matsal samt plockade undan julen där. 
En sväng till Birsta och såååååå trött sen på kvällen. 
Såg Fångarna på fortet med barna och gick och lade oss efter det allihopa.

Lördagen såg ungefär ut på samma sätt. Gjorde ett pass på gym efter 2,5 veckas uppehåll och det var väl de sista superkrafter som gick åt till det. Somnade i soffan på kvällen när vi skulle se serien Fargo. 

Hoppas på att bli piggare än såhär men jag tror jag är på gång. Åt stort lass glass ikväll men imorgon är det Nutrilett som gäller igen. Gott att synda ibland!

Imorgon är det husvisning och vi hoppas verkligen det blir en bra sådan. 
Kram å godnatt


Follow on Bloglovin

Bättre men inte bra

Äntligen ljusare mornar - och dagarna är verkligen riktigt ljusa. Ett toppenväder som krockar med sjukdomar i familjen så man är inte direkt ute och njuter av vädret.
Dock är Max tillbaka på skolan medans jag är feberfri men kraxar och är allmänt helt sjukt trött bara.
Dåliga uppdateringar här men det känns inte så spännande att skriva om hur mycket jag sovit eller spelat på Piano tiles på min iphone :-).
 
Imorgon är det fredagsvägning - tjoho - och jag ska iväg och vara social för första gången på en vecka. Hoppas på att kunna komma igång med träning i helgen också och att bloggen blir roligare att återvända till när det inte är lika grötigt i mitt huvud.
 
Så god natt på er!!
 
Utanför vårt köksfönster där barnen brukar åka skidor - fint ljus där.