Follow on Bloglovin

Min Fredag

Barnens skola hade Lilla Vasaloppet på fredagsmorgon och mycket känslor var inblandade för alla och som resulterade i både skratt och tårar. För en del är det lek och för en andra är det blodigt allvar. 
Ebba var mest nöjd över att hon inte ramlade under de 800 meterna trots nedförsbacken. Max mindre nöjd eftersom knappen på täckbyxorna var trasig och han höll på att tappa dem men var ändå på glatt humör. 

Jag gjorde ett pass på gym med mina bröder och Marie, sedan vidare till birsta för en liten kaffedate med en god vän. Vi pratade om dagens stora snackis - bilden på klänningen som lades upp av en tjej på internet och som nu sprids eftersom det verkar som människor uppfattar dess färg extremt olika. Jag ser den i guld och vitrandig medans min vän L ser den i svart och blå randig. Oerhört intressant att man uppfattar färger så olika.

Kvällen tillbringade vi i soffan till Lets dance medans tonåringarna var på vift men kom hem under natten - skönt.

Follow on Bloglovin

Dagarna går

Det märks att man inte är särskilt aktiv här på bloggen när man inte är på topp själv.
Försöker vända mitt dåliga mående till bättre men det går aningen trögt.
I söndags var vi och firade en kusin till barnen på deras pappas sida som fyllde 20 år.
Inga ballonger och lekar med andra ord utan god middag med ännu godare efterrätt med släkten. Underbart. Sånt gör en alltid på bättre humör ;-).
 
Blev ingen träning på måndag men jag hängde på min kusin Jessica istället och for och hälsade på en annan fin vän till oss som nu har flyttat med sin familj till stan.
4 timmar med två fina vänner var värdefullt.
En fantastisk frukostbuffe dukades fram och vi uppdaterade lite skvaller. For hem med ett leende.
På bilden nedan är det jag och Jessica som sitter så fint uppradade.
 

I tisdags mådde jag skit skit skit och idag onsdag tog jag mig till gym ändå, kände mig gråtfärdig i bilen på väg dit men lyckades ändå i små steg vända dagen till en bra dag.
 
Kan inte påstå att tandläkarbesöket jag var på bidrog till det. Där konstaterades det att jag haft rätt under alla år då jag påstått att något borde vara fel när jag har ständiga infektioner och inflammationer i munnen och nu höll de med om att det inte bara är ovanligt utan att det också kan ha göra med min sjukdom. Det är ju så sjukt besvärligt med tandvärk och med tänder som aldrig går att riktigt fixa.
Så de gjorde en provisorisk lagning, ska dit om 3 veckor och testa något annat bakteriedödande medel. Men ikväll lossnade hela lagningen och hela tanden är blottad så redan imorrn måste jag tillbaka igen :-(.
 
Nu Biggest loser - ett av mina favoritprogram :-)
 
 
 
 
Follow on Bloglovin

Åsså några dagar till

Första veckan jag tränade gick super.
Andra veckan blev allt väldigt segt.
Och tredje veckan så klarade jag bara av träningen på morgonen och sedan blev jag helt utmattad resten av dagen.
Mina prestationer syns inte på vågen men på centimetrar. Sista veckan har jag haft smärta på olika ställen på kroppen varvat med träningsvärk. Vet inte om jag känner mig stolt eller dum i huvudet som tar mig dit 4 ggr per vecka men jag vill tro att jag ska vara stolt över mig själv och att det leder till att min kropp ska må bättre.
Just nu gör allt jag gör ont och allt jag gör känns som om man gör med motstånd.
 
Blev i ett biobesök i onsdags ihop med min kusin Jessica. Vi såg Fifty shades of Grey så man hänger med och kan tycka till om något som alla pratar om :-).
Jag har tidigare läst boken men tycker att de skiljer sig åt som underhållning om man jämför. Filmen försöker kopiera scener rakt av men misslyckas med känslan i dåliga och snabba klipp. Man fick inget grepp om karaktärerna och jag tyckte skådisarna spelade uselt. Mr Grey intensitet gick i överstyr och kändes spelat samt den lilla oskyldiga Anastasia vars karaktär måste förstärkas med snubblanden och missuppfattningar hela tiden. Dock var det skit i samma när sexscenerna drog igång. Det är en kittlande film att se och le åt. Man kände sig rätt nöjd när man kom ut från biosalen. Kommer förmodligen se tvåan och trean också. Det är som med böckerna - man läser inte dem egentligen inte för deras story utan man vill åt godsakerna ;-).
 
Och POFF - så var hon borta!!
Bonnie fick sig en omgång med rakapparaten igår. Tog 2 timmar. Sjukt jobbigt och trots att hon inte är förtjust i själva klippningen så vet jag att hon gillar att bli av med alla kilon hår. Nu är det shamponeringen kvar - någonting som hon heller inte gillar men snällt går med på. Helst vill hon springa och gömma sig när hon anar att det är på gång men fluffet som är kvar måste tvättas. Ingen återvändo. Bara min ork vi väntar på nu.