Follow on Bloglovin

Mammas resultat BEN

Min mamma (60 år) Har blivit så imponerad av mitt resultat av wrappar från www.wrappen.se så hon ville också bli lojalkund. Fick sin första förpackning för 2 veckor sedan med 4 stycken så hon väljer att använda 1 wrapp i veckan och placera den på magen.
På bild har hon använt 2 stycken wrappar på magen men fått ett helt otroligt fint resultat på sina alltid svullna ben/knän.
På första bilden kan man tydligt se hur svullen hon är och allra mest ovanför knä.
Hon har lätt att svälla upp extra vid ansträngning och jag (vi) vet inte om hon har samma problematik som jag med lymfsystemet men att hon svarar på wrapparna är helt klart och motiverar henne till att fortsätta såklart.
Nu vill hon beställa gelen också då den maximerar effekt då man smörjer morgon och kväll (180ml) men även för att smörja på åderbråck då gelen sägs vara väldigt effektiv när det gäller det.
 
Är så glad för mammas skull och hon själv strålar av glädje varje gång vi ses.
Även om hon har andra besvär som försvårar för henne då hon försöker vara mer aktiv så underlättar det betydligt för henne att svullnaden ger med sig mer och mer och hon upplever sig själv som mer rörlig efter bara 2 wrappar.
 
Follow on Bloglovin

Tjo ho Tisdag

Jag sov så uselt inatt att det inte gick att skilja på godnatt och godmorgon.
Men jag klev upp till en fantastisk fin soluppgång och på något märkligt sätt med mindre sömn än på länge så var jag också piggare än på länge.
Cyklade bort till mamma vid 10 tiden och hjälpte henne med en ny wrapp från It works och hon har gjort fantastiskt fint resultat också så vi nästan sitter och fnittrar ihop med varsin kopp kaffe.
Är så glad för hennes skull men idag även för min skull som lyckats göra så bra resultat på 8 veckor.
 
Jag tog mig iväg på gym idag också och det var mindre lätt men ack så skönt när man hade ångan uppe.
Tog mig dock inte därifrån då höften värkte så mycket så brorsan fick stuva in cykeln i bilen och skjutsa hem mig. Det retar mig att jag inte får må bra fysiskt när jag mår bra psykiskt.
 
Huset fullt med ungar och Michael Jackson har spelats på hög volym medans jag lagat mat och solen gassat, svetten lackat och mitt eget humör svajat till tonerna av låten B A D  !!!
 
Fick några minuter sen att sitta ner och göra färdig Ebbas namn med sina favoriter - ser lite skev ut på bild men den ska in i Ebbas lilla bok om uppväxtåren som har en salig blandning av fakta och roliga historier om henne.
Jag skriver fortfarande i Mattias och Pelles böcker också och de är ändå 19 och 20 år.
När ska man kunna sluta när man har 4 fantastiska barn som gör saker som måste uppmärksammas?
Förr noterade man när de lärde sig krypa, gå och deras första ord, sen blir det skolgång och idrotter, intervjuer om favoritsaker och på senare år första moppen, tatuering och när och vart de åker på semester m.m.
Jag kan helt enkelt inte sluta och barnen själv älskar dem så varför skulle jag :-)
 
 
Follow on Bloglovin

Nutrilett i 8 veckor

Här är mitt resultat efter 8 veckor - jag är förvånad själv att 8 kilo kan synas så mycket men mitt resultat är också tack vare wrappar från IT WORKS www.wrappen.se för nu har jag mindre omfång på mage och ben än vad jag hade när jag vägde mindre tidigare.
Jag valde ett foto från min 40 årsfest eftersom man på spontana bilder sällan hinner dra in mage eller lyfta hakorna :-). Det är definitivt inte min bästa bild men den är perfekt att titta på när jag känner mig sugen på pizza nästa gång.
Det svåraste under de här 8 veckorna har varit att stå rakt upp och ner och låta sig fotas vecka efter vecka. Man blir sällan nöjd och hållningen blir helt onormal, även leendet.
Dock är jag glad att jag tar dem för utan foton så fattar man inte vilken förvandling man gjort.
Nu har jag ju inte bara druckit Nutrilett och använt wrappar - jag har noga sett till att jag inte ätit för många kalorier per dag och legat under 800 kalorier per dag de första 3 veckorna och aldrig mer än 1300 kalorier per dag sedan, samt börjat motionerat.
Jag har gjort samma sak tidigare utan resultat på våg så jag är rätt övertygad om att wrapparna har gett mig en skjuts i rätt riktning för hur bra man än mår när man äter rätt så vill man att det ska synas på vågen.
Jag tänker givetvis fortsätta men väljer nu att kalla det MIN VIKTRESA - som alla andra gör - eftersom det inte bara handlar om Nutrilett längre.
Jag är sjukt nöjd och sjukt stolt över mig själv med tanke på att min sjukdom LYMFÖDEM alltid bromsar mig och begränsar mig.
Har nått 2 av mina delmål och det är dels att jag kom under 90 kg på dessa 8 veckor.
Och dels att jag nu kunnat plocka fram kläder från min andra garderob där kläder ligger som jag inte kunnat ha på länge, har alltså minskat flera stl.
Nästa delmål är att hamna på 85 kg som jag vägde när jag gifte mig.
Sedan ska jag såklart vidare. Lång resa kvar.
 
DEN 9:e JUNI: 98 kg           STARTVIKT DEN 3:a AUG: 97 kg     DEN 29:e SEPTEMBER : 89 kg      
ARM: 34 cm                                  ARM: 34 cm  - 0 cm                               ARM: 31,5 - 2,5 cm
MAGE (naveln) 121 cm                 MAGE: 116 cm  - 5 cm                            MAGE: 105 cm - 16 cm 
HÖFT: 116 cm                               HÖFT: 113 cm -3 cm                              HÖFT: 109 cm - 7 cm
LÅR: 70 cm                                   LÅR: 65 cm - 5 cm                                     LÅR: 60 cm - 10 cm
KNÄ: 44 cm                                   KNÄ: 42 cm - 2 cm                                   KNÄ: 38;5 cm  - 5,5 cm
VAD: 44 cm                                   VAD: 42 cm - 2 cm                                   VAD: 39:5 cm - 4,5 cm
VRIST: 31;5 cm                             VRIST: 29,5 cm - 2 cm                             VRIST: 29 cm - 2,5 cm
FOT: 30,5 cm                                 FOT: 29,5 cm  - 1cm                              FOT: 28;5 cm - 2 cm