Follow on Bloglovin

Vitt x 2

Studenttider - det är ett enormt pådrag kring detta som är så långt ifrån min egen student för.......typ......20 år sen.....fy fan vad gammal jag har blivit.
Inte undra på att jag hittar gråa hårstrån och undrar varför.
 
Och eftersom min äldsta son valde att gå om ett år och påbörja samma program som sin lillebror och i samma klass så tar båda mina söner studenten nästa år.
Däremot min lillasyster tar studenten i år och hade möss påtagning idag.
INTE påsättning, som hennes mor sa :-).
 

Alltså charmen med kabeltunnorna är egentligen en gåta men den här gjorde sig otroligt bra på plats där jag ska sitta i kvällssolen med min kaffekopp i sommar. Trädgårdmöbeln ska också få sitt i både färg och i form av dynor men än så länge är jag bara glad att jag fick köpa mig ännu en blomma att sätta i krukan ikväll för mysfaktorn är hög redan nu.
Jag ÄLSKAR min altan.
 
 
 
Follow on Bloglovin

Ljuset i mörkret

Jag har en vision om att lagomt till skolavslutningen så har vi fått ordning på vårt renoveringskaos.
Igårkväll oljade maken golv utanför barnens rum så alla möbler som ska vara i det rummet står lite varstans i huset, barnen sover på madrasser i vårt sovrum och mitt upp i det här så har vi målat köksbord och köksstolar.
Bland det här springer barn med kompisar, hund och 3 katter och lika rörigt som det är här hemma just nu känns det i mitt huvud som är ett sorteringsfreak. Klarar inte av oreda.
Vill få klart det här NU så att var sak får sin plats och jag får njuta i sommar.
 
Igår hade vi utvecklingsamtal med Ebba och hennes fröken och det finns inget att anmärka på där. Hon gör bra ifrån sig även om hon är en pratglad person som sin mor :-).
Själv håller jag fortfarande på att göra lite kloka och genomtänkte val kring kost och motion och det går inte snabbt nedåt på vågen men jag mår bättre av det. I den här takten så är jag ner vid min målvikt om sisådär 35 år så jag måste göra ett litet ryck nu och se till att jag får lite mer fart. Inte så lätt men det är ju ingenting i livet längre. Man får jobba lite för att de ska ske förändringar. Någon som lyckats bra med det är min egen syster Sanna Juhlin. Hon har kämpat hårt under våren för att förverkliga sin dröm och nu i juni så blir hon egenföretagare och får jobba som författare och föreläsare som hon eftersträvat i många år nu. Stort grattis till henne och hon är verkligen en inspirationskälla för många. Köpte henne en blomma och delar verkligen glädjen med henne. Avundas också henne en aning då jag själv är förvirrad i mina drömmar och mål. Jag har inte orken att förverkliga det jag vill just nu och samtidigt finner jag tillfredställelse just nu i att allt bara är som det är och jag får vara i det!!
 
 
Follow on Bloglovin

Morsdag och barnen


Söndagmorgon hoppade tre tjejer in i bilen, en skulle på gymnastik och två till ett kalas. Det är så grymt bra att vi släktingar kan hjälpas åt med barnen och underlätta för varandra när livet och alla hundraelva aktiviteter ska gå ihop.
När tjejerna var på kalas så passade Mogge och jag på att köpa golvfärgen till nya hallen. Att det var morsdag kom han också ihåg men jag fick äran att välja ut lite blommor själv som jag ska ut plantera så fort det slutar regna och solen kommer tillbaka. Tack älskling.
Min egna lilla mamma ska jag träffa på tisdag. Mamsi - hon som har lika mycket humor som humör, och som kan kasta spjut med ord men som har ett hjärta av guld som omfamnar hela stora familjen. Älskar henne oändligt, förevigt och alltid. Grattis på morsdag!!!

Idag är det fjärde dagen som jag mått bra. Jag vilar benen så fort jag stått på dem en längre stund så idag vågade jag mig ut på en promenad och det funkade. Ikväll kom benvärken tillbaka men jag försökte sysselsätta mig. Inte jättelätt men det hjälper att lägga fokus på annat.

Nu är kl halv två på natten så nu hoppas jag på sömn också.