Follow on Bloglovin

Ebba ritar fantastiskt

 
 
Jag blir djupt imponerad av min 9 åriga dotter Ebba som noggrant lagt ned tid under 2 dagar för att skapa denna teckning.
Valt färg och form och jobbat fram otroliga detaljer med sina pennor, älskar skuggning av håret och dess glans. Hon har verkligen öga för detaljer men så är mamma Åsa illustratör och pappa Morgan lackerare ;-)
 
Max 10 år tecknar också riktigt bra men det är långt mellan gångerna.
 
Mattias 21 år och Pelle 20 år tecknar jätte fina....streckgubbar :-)
 
Follow on Bloglovin

På hemmaplan igen

Vilken fantastisk dag vi haft - sonen Pelle är på hemmaplan igen efter 4 mån i Spanien, och på det så jobbade sonen Mattias i Söråker idag och hade möjlighet att kika in och säga hej också Tänkte låsa dörren och aldrig mer släppa ut dem, hahaha.

Så glad jag blir i hjärtat att få ha dem nära, när man har stora barn så ser man dem inte lika ofta som förr men kramarna är desto fler. Jag älskar er båda såååååå mycket

Pelle och jag käkade en lååååång frukost ihop och sedan kan man säga att vi pratat i 12 timmar, snacka om att ta igen förlorad tid :-)

Pelle ville ju egentligen vara kvar och jobba vidare men företaget flyttade med kort varsel sitt kontor till en annan stad så han valde till slut att resa hem istället och bläddra till ett nytt spännande kapitel i hans liv.

 
Den äldsta sonen Mattias jobbar fortfarande på Sector Alarm och stormtrivs så idag kunde de båda bröderna snacka försäljningsteknik och skillnaderna mellan att vara en dörrförsäljare och en telefonförsäljare :-)
 
Max och Ebba är krya nu efter en liten knackig vecka med hälsan och idag var de extra i farten när de fick rå om sina bröder. Att ha alla 4 barna hemma samtidigt kändes fantastiskt fint.
Så snart vi kan så ska vi ta oss en biltur bort till makens äldsta dotter också och hennes nykläckta som är 1 vecka gammal nu.
Älskade ungar <3
 
Follow on Bloglovin

Joddla

 
Vi brukar klicka oss fram genom underbara klipp från Youtube på helgerna - ibland är det bara Mogge och jag och ibland ihop med barnen. Vi har skrattat åt detta klipp så h e r r e g u d.
Fransl Lang - vilken man. Man blir bara gladare och gladare ju mer man tittar och inte går det att sjunga med heller.....men alla försöker :-). Att han har en rolig hatt är bonus.
Klicka på bilden så körs videon igång.
 
Jag älskar ju Kikki Danielsson röst också. särskilt då hon joddlar - vilken röst hon har.
och hur coola är de inte på scen Kikki och Bettan, usel video men det gör inget :-)
Den här låten har jag tagit hem till min spellista nu som jag ska sjunga till när jag städar.....och ingen är hemma :-)
 
 
Sedan hittade vi en joddlarfamilj - så störtskönt klipp där de försöker tuffa till joddlingen och liksom gjort en musikvideo. Mamman och pappan är så stolta över dottern så de nästan spricker och de är så omedvetna om hur det här egentligen ser ut. Helt fantastiskt att se hur lyckliga de är - jag måste lära mig att joddla, hahaha!!