Follow on Bloglovin

Vatten-lös


Är väl inte superkreativ just nu men har planer på att bli det så fort jag tagit mig ur trött-svackan. Hunden blev klippt idag i alla fall....igen. En månad sedan sist men jag tänkte att det var lika bra att ta henne innan det tovar sig. Tog BARA en timme. Hade tänkt bada henne också men det är nån vatten läcka i Söråker och många hushåll är utan vatten så hon slapp det. Blev ingen dusch för mig heller efter gym. Slapp dessutom tvätt och disk eftersom vi är utan vatten så jag sitter och har det bra i soffan istället ikväll :-) 
Follow on Bloglovin

26 mil med bilJa, man har inte direkt ett stenkast till svärmor längre - 26 mil fram och tillbaka under söndagen så man liksom packar när man ska dra iväg dit och ska hälsa på. 
Igår for vi dit för att hjälpa henne med att sätta upp lister bland annat och ungarna såg på tv och ritade lite teckningar under tiden. 
Vi blev bjudna på lunch och pratade bland annat om allt som finns att göra på huset och det är betydligt större projekt än några lister. Lite jobbigt att det är så långt att åka numera som 3 timmar med bil och veta att hon är ensam i huset och med allt som ska göras. Men hon är verkligen ingen med tummen mitt i handen och fixar mycket själv - tycker hon gör det superbra!!!

Vi for 10:00 uträttade lite ärenden på vägen upp och kom hem 20:00.