Follow on Bloglovin

Idag reser han

Väskorna packade och nu lämnar Sonen pojkrummet för nya äventyr i Spanien på obestämd tid. Mycket blandade känslor här på morgonen. Man kramar om och vill inte släppa samtidigt som det är fantastiskt att se fågelungen lämna boet och lära sig flyga själv. ❤️❤️❤️
 
 
Idag har det varit ett otroligt väder så till och med jag har varit utomhus efter denna låga vecka. Det var ett sådant strålande väder trots frost inatt så maken gjorde en sista runda med gräsklipparen :-).
Vi fick idag undan allt inför vintern. Trodde det var fixat redan men vi lyckades få bort lite sånt där som går att kasta bort också. Vi flyttar om ett halvår och det är skönt att få undan redan nu det som inte behövs.
 
 
Lånade hem barnens kusin Mio ikväll och fick en dos av bebiskärlek. Mogge och barnen for på bio tillsammans med brorsans och hans familj. Jag kände mig inte så kry så jag var barnvakt istället. Han skrattade gott och somnade gott så inga problem :-).
 
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin

Mera släktmys

Jag har varit barnvakt åt minstingen i släkten - Mio samt till hans två äldre syskon men det är ju lite extra mys med bebisgos :-). På bild ser han ut att ha fått söta djuröron, hihi.
Deras föräldrar var iväg på restaurangbesök samt bio och det gjorde de rätt i så jag fick rå om barnaskaran en stund.
 
Annars så är vi ju rätt duktiga i släkten på att ses ofta och ikväll (fredag) så samlades familjerna hemma hos Mammi och hennes Danne för att fira deras födelsedagar.
Det bjöds på en himla massa godsaker och många kramar och sedan skyndade alla hemåt för att hinna se Idol som vi alla följer fast på varsitt håll :-).
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin

Min son ska flytta

 
Grattis min älskade unge Pelle till ditt nya jobb.......i Spanien!!!!
Detta känns i magen på mamma kan jag lova. Jag är både nervös och lite orolig men mest STOLT ska du veta. Nu har vi bara några dagar på oss att kramas och umgås på innan Söndag är här och du ska åka.
Är innerligt glad över att det blir ihop med 2 vänner till dig också och ni har en spännande och rolig tid framför er oavsett hur det går eller hur länge ni stannar. Lycka till!!! ♥♥♥