Soliga sköna dagar

 
Maken har inte semester än men vi tar vara på de soliga dagarna ändå på ett rätt schysst sätt.
Har fått ätit middag två gånger om hemma hos svägerskan som bor i vårt gamla hus och därmed får vi möjlighet att ha skönt altanhäng. 
Under fredagkväll så sammanstrålade vi med familjen Wegar och tog ett kvällsdopp i Gupple och nästan lika många vuxna som barn badade. Att bada på kvällen är så mysigt men jag ogillar lika mycket ändå all sand man drar med sig hem.
På lödagkväll gjorde vi en tripp till Husum ovanför Ö-vik och fick med oss en husbil hem som vi njutit av i helgen. Men medan karlarna pratat husbilssnack så tog damerna och for på Porter cafe och trubadurafton. Vilken kväll - min mor och min kusin i sitt gladaste jag, vi till och med dansade loss och bara skrattade oss igenom kvällen. Helt underbart och sent på natta kom vi hem som i ungdomens dagar. Underbart!!
 
 
 
Maken och jag dagscampade och käkade lunch och njöt av sol.
Hem och hämtade upp ungar och deras vännner för att åka och hälsa på makens dotter med familj.
Älskade lilla Alissa 1,5 år fick sååååå många pussar och kramar av oss, hon är verkligen så himla glad jämt.
Till veckan ska vi få låna hem henne i några dagar så vi får umgås ordentligt igen.
Avslutade kvällen med ett kvällsdopp på Dyket. Många andra hade samma ide så det var livat men alla 4 ungarna hoppade i och badade - roligast är ju att de har trampolin där så vi fick bevittna många fantasifulla volter ner i vattnet. Vi for hemåt vid halv elva. Ännu en toppenkväll.
Barnens vänner sover över hos oss, det är rätt sällan det INTE är någon som övernattar här men vi tycker det är härligt att de får umgås med sina vänner.
Imorgon ska dottern få åka iväg med en vän till en stuga och övernatta 3 nätter. Så då blir det tomt här :-)
 

Kommentera här: