Husbilssemester

(null)

(null)

Den 21:a juli for vi iväg med husbilen mot Norrfällsviken. En planerad resa till Polen gick inte alls som planerat så vi bestämde oss snabbt för detta istället så vi skulle få komma iväg på lite andra roligheter. 
Våra stora söner jobbar olika skift så de får vara både blom och hundvakt hemma  (Bonnie löper så hon får bli ompysslad av dem istället) 
Norrfällsviken ligger inte långt bort från vårt hem. Det är otroligt vackert här med fiskehamn och restauranger vid vattnet. Jättefina servicehus, mycket fräscha duschar och bra minikök att använda om man vill men alldeles för långt till havsbadet, dock går det att bada vid bryggan intill så inget att klaga på. En pool finns men den är rätt tråkig och lite sunkig så där finns lite att önska.
Minigolfen har vi inte hunnit testa.
 Vi betalar 790:- för 2 nätter med husbil - inget wi-fi på det och det var lite snålt tycker jag och vägrar betala 90:- för ett dygn för wi-fi. Finns ju annat vi kan göra än att glo på film men vi fick ju lite regn idag så då hade det passat.
Igår då vi kom var vädret helt perfekt, vi badade och käkade mos och köttbullar vid husbilen. Ungarna har sina tremänningar en bit härifrån i en hyrd stuga så de har umgåtts.
Mogge och jag fick lite egentid också igår då vi promenerade runt och kollade in stället, tog oss en liten törstsläckare vid bryggan på en uterestaurang och sen blev det yatzy vid husbilen. 
Att bo i husbil är lite samma känsla som när man byggde koja när man var liten. Det är trångt men mysigt att sova och fika där.  Inatt låg vi och lyssnade på åskan, och smattret av regn, älskar den närhet vi har när vi campar ihop. Både närheten till varann, och till naturen!!

Kommentera här: