Lekande lätt

 
Maken fick möjliget att dra iväg på skoter i lördags och det gjorde han ordenligt och var borta från tidig morgon till sen eftermiddag. På kvällen fick vi besök av brorsans lilla raring Lea (snart 2 år) som skulle få härja med vår familj och sedan sova över - funkar fint med resesäng i dotterns rum. Den yngsta sonen delar rum med sin bror redan men där klämde vi in en kompis till Max också i helgen.....det är för övrigt tredje helgen i rad :-) De sköter sig så bra så då funkar det att vi är många ibland i vår lilla trea :-).
 
Någonting som jag har saknat sedan vi flyttade in är en lampa i hall. Fick tag på en fin i dag på Dollarstore för 200:- men den kommer inte till sin rätt på bild - skärmen har en grå sammet, så fin. Och äntligen lite ljus på rätt plats. Vi går visserligen mot ljusare tider men vi har inget fönster i hallen så den blev perfekt.
Vad som står på listan nästa gång är antingen en ny micro eller köksstolar.....sedan är det 100 grejer till men det är de två grejerna som är viktigast :-)
 

Kommentera här: