Follow on Bloglovin

Mammas resultat BEN

Min mamma (60 år) Har blivit så imponerad av mitt resultat av wrappar från www.wrappen.se så hon ville också bli lojalkund. Fick sin första förpackning för 2 veckor sedan med 4 stycken så hon väljer att använda 1 wrapp i veckan och placera den på magen.
På bild har hon använt 2 stycken wrappar på magen men fått ett helt otroligt fint resultat på sina alltid svullna ben/knän.
På första bilden kan man tydligt se hur svullen hon är och allra mest ovanför knä.
Hon har lätt att svälla upp extra vid ansträngning och jag (vi) vet inte om hon har samma problematik som jag med lymfsystemet men att hon svarar på wrapparna är helt klart och motiverar henne till att fortsätta såklart.
Nu vill hon beställa gelen också då den maximerar effekt då man smörjer morgon och kväll (180ml) men även för att smörja på åderbråck då gelen sägs vara väldigt effektiv när det gäller det.
 
Är så glad för mammas skull och hon själv strålar av glädje varje gång vi ses.
Även om hon har andra besvär som försvårar för henne då hon försöker vara mer aktiv så underlättar det betydligt för henne att svullnaden ger med sig mer och mer och hon upplever sig själv som mer rörlig efter bara 2 wrappar.