Follow on Bloglovin

Köksbestyr2 veckor av sommarlovet har passerat och jag må vara lite knäpp men det här pissvädret gör mig ingenting. Vi har det så himla gott barnen och jag, och jag tror inte de har bråkat en enda gång trots att de senaste dagarna har blivit lite sena kvällar. De låter mig vila när jag behöver och mår jag dåligt så är jag tydlig med att vi får hjälpas åt. Idag hade jag en bättre dag men skulle aldrig fixat dra iväg på större aktiviteter eftersom gårdagen blev så intensiv men Ebba och jag har roat oss i köket istället. Max har hjälpt till ibland men inte med samma intresse :-).
Så idag blev det blåbärspannkaka till lunch och lasagne till middag. 

På Ica sålde de jordgubbar för 10:- förpackning så vi köpte hem och kokade jordgubbssylt. Det är ju så smidigt med syltsocker och den blev så himlans god också. 
Och på kvällen blev det plötsligt väldigt skönt väder. Jag och barnen samt katt och hund gick iväg till strandpromenaden. Njöt av den fina sommarkvällen och min fina familj men önskar att det varit mer smärtfritt att bara gå. Jag blev sådär grinig när jag kom hem som jag kan bli när det blir för mycket helt enkelt. Kroppen pallar inte och det tär. Mogge jobbade över så åter igen så känner jag stor tacksamhet när barnen har förståelse och låter mig vara en stund. Jag tog igen mig och kom åter och kvällen blev fortsatt fin. Fruktsallad som kvällsmål :-) Älskar er så mycket <3