Follow on Bloglovin

Trög start på veckan

Måndag idag vare sig man vill eller inte....själv önskar jag att det var söndag och slut på denna vecka. Även om måndagen började med regn så slutade den med solsken i alla fall.
Hade planer på att dra iväg på en dagsutflykt mot Kramfors med bonusdottern men den flyttade vi till en annan dag. Istället fick jag besök av världens sötaste Maria och efter några koppar kaffe fick hon en påse gurkmeja att ta med hem medans jag fick två påsar kläder till barnen och genast blev det lilla julafton här hemma ;-)
 
Har haft en riktig städ och tvätt dag, sorterat i lådor (min favoritsyssla) betalat räkningar och gnällt på barnen. Vi har inte kommit riktigt överens idag och det känns som om vi skulle behövt hitta på något kul imorgon.
Fick en timme för mig mig själv ute med laptop och en kall smoothie i kvällssolen. Det har varit några riktigt sköna sommarkvällar nu men kroppen både älskar och hatar den här värmen.
 
Bestämt mig för att låta bli vågen helt fram till söndag då det är dags att fylla i veckorapporten för jag är less på min fixering av vågen och dess resultat då den påverkar mig så mycket mentalt .
Min mamma kom nämligen förbi ikväll och vi började prata BMI och vi insåg att vi nu inte bara är lika långa utan att vi också väger lika mycket och har alltså 30 kg till att gå ner enligt det.
Det är riktigt deppigt att tänka på, haha.
Shit - har man så mycket övervikt? Jag som jobbat bort 11 kg sedan i januari också. Tänker varje dag på hur sjukt fort det gick att gå upp i vikt så fort man började tänja på gränserna.
Jag är ju galet glad i mat men jag älskar ju att laga den också och jag saknar det men det är inte alla dagar man är stark nog att stå vid spisen under en sådan här lång Nutrilett diet för man vill ju helst äta det man tillagat också . När jag lagar mat hädanefter så måste jag tänka till lite så att jag har en balans i det jag stoppar i mig.
Men jag vill inte låta vågen styra - jag eftersträvar ju känslan av att få må bra.
Så om jag väger 60 kg, 70 kg eller 80 kg när jag gör det har ju egentligen ingen betydelse.
 
6 dagar kvar tills jag får äta ett mål tilllagad mat.......mmmmmm.