En makalös produkt

 
VILKEN MAGISK PRODUKT JAG HITTAT!!!!!
Det här med att bli tunnhårig på äldre dar eller överhuvdtaget ha tunt hår är ett problem som många kämpar med och det finns olika slags alternativ till att förbättra situationen men själv hade jag aldrig hört talas om hårfiber.
Av en slump så fann jag denna produkt hos www.whiteone.com

Burken innehåller ett puderliknande ämne som du strör över området som är glest och på några sekunder så tjocknar håret till och det går knappt begripa hur snabbt det täcker upp. Man kan styla håret innan och spraya med hårspray efter för att fixera.

På bild har jag testat på en bekant och vi kunde knapp tro våra ögon när vi såg att det verkligen fungerade och vad som är ännu bättre är att det just nu är kampanj på produkten och säljs för halva priset. På bild så skiljer det sekunder mellan före och efter bild och inget hår har kammats över utan vi bara pudrade på området och gnuggade till lite med fingrar och kam så bara plötsligt blev området täckt med hår - jag bara gapar. WOW!!!

White One - Hair Fiber består av organiskt keratin, ett fiber laddat med negativa joner för att kunna fästa på hårstråna och därmed bygga upp volymen i håret. Det döljer din utväxt vare sig din utväxt är ljusare eller mörkare. Hair Fiber innehåller inga farliga kemikalier och består inte av bomull såsom många billiga kopior, och räcker därför längre och håller mycket högre kvalitet!

 
 

Kommentera här: