Biofilmer i November

 
Den 3:e November
 
Det enda roliga med den här filmen - enligt mig - är att det ser ut som jag och mina två svägerskor fast i något snyggare versioner....och lite vildare också, hahaha.
Skulle kunna se denna ihop med dem och skratta men knappast på bio.
Och den handlar förstås om samma sak som ettan fast nu är deras mammor med i denna också - kan knappt tänka mig våra mammor ihop i samma rum ens, hahaha.
 
 
Den 3:e november
 
En film som har sina likheter med "Captain fantastic" som för övrigt var magisk men denna har samma dynamik. En Far som spelas av Woody Harrelson som är på flykt från rättvisan ihop med sin familj och under fattiga omständigheter ändå har en fantastisk närvaro med sina barn. Vi får se hur en av barnen växer upp och genom tillbakablickar kan vi följa hur detta liv påverkat henne.
 
 
Den 10:e November
 
Det är lätt att tycka om denna björn och i uppföljaren så Paddington hjälpa till att fånga en tjuv.
Den har fått tummen upp av min 10 åriga dotter som såg den på biopremiären.
Underhållande.
 
 
Den 10:e November
 
En framgångsrik doktor spelad av Colin Farrell lever med sin hustru (Nicole Kidman) och sina två barn men har också en nära vänskap med en 16 årig pojke som dyker upp lite i tid och otid och verkar ha en hållhake på denna doktor. Handlingen verkar klockren men trailern var förvirrande. 
Måste ses.
 
 
Den 10:e November
 
En svensk och underhållande film om en mamma som ska på semester med sina två döttrar och strax innan resan får veta att hennes man lämnat henne för en annan.
Resan blir något helt annat och de båda döttrarna har olika inställning till hur mamma ska komma vidare och ha ha roligt.
 
 
Den 15:e November
 
Vår jord är under ständig attack och det är tur vi har våra superhjältar som gör allt för att förhindra att vi ska gå under.
Batman och Wonderwoman samlar ihop ett gäng som ska kämpa ihop.
Många kända ansikten i denna och snyggt gjord.
 
 
Den 17:e November
 
Jag älskar hämndthrillers och extra roligt att Jackie Chan är tillbaka för är det någon som kan slå sig fram så är det han.
Här spelar han affärsmannen som förlorar sin dotter i en terroristattack och ger sig ut efter dotterns mördare. 
I en av rollerna ser vi Pierce Brosnan.
 
 
Den 20:e November
 
Johnny Depp, Michelle Pfeiffer och ett gäng andra kända ansikten dyker upp orientexpressen där ett mord begås och en mördare ska finnas.
En hyggligt rätt miljö har skapats för denna sortens mordgåta.
Kan bli riktigt bra detta.
 
 
Den 24:e November
 
Det är roligt när plus och minus möts - 4 härliga skådisar i en tramsig komedi som jag gärna ser. Ibland behövs ingen vidare handling utan skådespelet i sig är underhållande nog.
Det ska firas jul och det räcker för mig :-)
 
Mark Wahlberg med Mel Gibson som spelar pappan.
Will Ferrell vars pappa spelas av John Lithgow.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: