Semestermåndag

 
I måndags for familjen och hälsade på goda vänner som äger en mysig camping Bye rast med badstrand och minigolf. Här badade Måns Zelmerlöw förra veckan :-)
Vi fick hoppa över badet pga av att vädret hastigt kastades om men vi tog oss en fika på en solig altan och en runda med minigolf som jag vann.......om jag inte slagit 6 slag på sista.....yes jag är en dålig förlorare, haha.
 
 
Vi åkte sedan vidare till Murberget i Härnösand dit vi inte varit på en herrans massa år och de har ju lite olika aktiviteter där men vi besökte utställningen som visade lite saker från olika tider. Vi älskar ju sånt här, att se och jämföra då och nu, att diskutera och förundras men också skämta en hel del :-).
Med oss var också barnens tremänning Wilma som sovit hos oss i några nätter.
 
 
Ebba gillar att spexa och är rätt oblyg i sådan här sammanhang - hon bjuder på sig själv och ställde här upp som museum föremål med skön pose.....till slut hade hon sällskap av de andra ungarna där också som levde ut :-).
Vi lyckades få varmt och skönt väder och strövade sedan omkring bland gamla stugor och kojor i skogen, det är något väldigt kärt bland gamla ting som man mår bra av.
 
 

Kommentera här: