Fullt upp med att umgås

Förra helgen hade vi tjejkväll hos Mor, mitt i veckan fick jag rå om maken på vår bröllopsdag, i torsdags umgicks jag flitigt med äldsta sonen och lillasyster, och dagen efter så hämtade storasyster upp mig med bilen och vi for ner till Klingerfjärden och drack kaffe med bulle och snackade loss.
Jättemysigt <3
På fredagkvällen bjöd jag hem min lillebror med sambo och dotter på middag och umgicks hela kvällen och faktiskt hela lördagen också med filmmys.
Min andra lillebror och hans barn träffade jag på fotbollsplanen när våra söner skulle spela match.
Har liksom hunnit med att umgås med hela syskonskaran kan man säga på några dagar. Helt underbart!!!
 
I helgen skulle vi hinna med att träffa bonusdottern och hennes familj ihop med svärmor men det blev lite knas i planering så det blev Mogge och svärmor som fick åka dit och jag fick massor av tid ihop med yngsta sonen.
Guld värt det med. Jag behöver min familj nära för att känna mig hel och nu har jag haft en bättre vecka med hälsan så nu vill jag vårda detta noggrant och varsamt.
 
Nu vill jag gärna umgås med mina kära vänner också - känns som om vill ta igen lite när man varit sjuk ttill och från i nästan 3 månader.
Älskar hösten - då får jag min livskraft åter. Ja, en aningen trött jag med men vid svalare väder mår jag som bäst och hösten är som gjord för att börja om och göra rätt när sommarens lata och varma dagar är över.
Ska bara finna mig själv till rätta så får jag nog fart på träning och bra kost igen också.
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: