Cup och kropp

Skriv inläggstext 

Det har varit en av de större fotbolls cuperna i helgen - Mid Nordic cup. Vi har tur som bor typ 1,5 mil bort och kan åka hem och käka mellan matcherna men hela familjen blir rätt möra och vi har landat gott i soffan på kvällen.

Grabbarna har gjort sitt bästa, haft kul trots förluster. Ebba har problem med en fot och fick hoppa över cup.

Själv har jag haft det tufft kring att ens närvara pga mycket värk i kroppen men vägrar missa se sonen spela, trots att hela helgen dessutom präglats av regn.
Jag har härdat ut värsta toppen av svår värk i min kropp som kommer som i perioder ibland och imorgon kan jag nog våga mig på att behandlas av lymfapressen. Den kramar om stora delar av min kropp i syfte att få igång lymfsystemet och flytta lymfa uppåt i kropp men när jag har som mest ont så funkar inte det för mig att bli behandlad i.
Nu blev jag dessutom sjuk när jag  var på gym sist så jag hoppas jag inte skjutsar iväg något elände vidare i kroppen nu när jag ska behandlas med den. 
Och utan lymfapressen funkar jag inte heller då lymfaflödet är så trögt att jag behöver hjälp att få upp fart så inte ödem ökar så det är lite moment 22 ibland och ett evigt övervägande vad som är bäst just nu!!!

Kommentera här: